Sammenligning af betalt og gratis regnskabsprogram fra Billy og Dinero

Her finder du en sammenligning af funktionerne tilgængelige i regnskabsprogrammerne Billy og Dinero. Begge findes både som betalt og gratis regnskabsprogram. Funktionerne mellem de to er forskellige, men giver grundlæggende adgang til at lave et basis regnskab for de fleste slags virksomheder – uanset størrelsen.

For et fuld anmeldelse af de to regnskabsprogrammer, kan du læse vores indlæg om gratis regnskabsprogrammer bedst i test, hvor vi sammenligner de to gratis regnskabsprogrammer såvel som deres betalte opgraderinger, for et fuldt indblik i netop hvilket regnskabsprogram der passer din virksomhed.

Billy Basic (Gratis)Billy PremiumDinero Starter (Gratis)Dinero Pro
Tilbudsmodul
Salgsfaktura
FakturadesignerBegrænset
Kontaktkartotek
Momsafregning
Posteringer300 stk.
Scanning af bilag
Bilagshåndtering i skyen
Tracking af faktura
Rykkere
Bankafstemning
EAN-fakturering5 stk.
Mobil app
Løn

Uanset hvilken virksomhed man er, giver de gratis eller betalte regnskabsprogrammer fra Billy og Dinero god værdi for pengene. Brug tabellen ovenfor til at se hvilket regnskabsprogram som bedst passer din virksomhed.

Billy regnskabsprogram

Send let og enkelt faktura med Billy, som beskriver sig selv som danmarks letteste regnskabsprogram. Tryk nedenfor og prøv Billy Premium gratis i en begrænset periode. Billy er brugervenligt og er let at komme i gang med.

Dinero regnskabsprogram

Med regnskabsprogrammet fra Dinero, som er stiftet af serieiværksætteren Martin Thorborg, kan iværksættere og små virksomheder uden det store besvær helt simpelt styre sit regnskab og allerede sende sin første faktura om 2 minutter.

Læs også: Anmeldelse af regnskabsprogrammer fra Dinero og Billy