Test af neodymium magneter til køkkenet

Uanset hvor stort et køkken man har, enten om man er til skuffer eller skabe, kan det ikke undgås at bemærke hvor smartere det ville være hvis noget af pladsen på køkkenvægge også kunne bruges fornuftigt. Tilbage i 1900-tallet var tallerkenhylder centrum af et hvert køkken, og en måde at skabe et udtryk i sit hjem. Selvom tallerkenhylden er smart, og en god måde at vise sine flotte tallerkener frem, har møblet simpelthen ikke fulgt med tiden, og er i dag erstattet i høj grad af skabe og skuffer. Særligt de seneste år er Neodymium magneter blevet et godt alternativ.

Ude i verden har de danske hjem og køkkener ryet for at være stilfulde og bærer præg af minimalistiske træk. Selvom det virker ulogisk, og måske ligefrem uintuitivt at hænge sine køkkenting op på væggene, er det en trend som i højere grad er blevet populær de seneste år. Den første indskydelse, når man skal vægmontere noget vil højst sandsynligt være at det skal skues godt fast ind i væggen – og gerne med rawplugs. Magneter skaber et moderne og æstetisk alternativ.

I dag findes rigtig stærke magneter, som kan bruges i alt fra industri til i dit eget køkken. Neodymium magneter er permanent magneter som kan masseproduceres til relativt få penge, hvorfor de netop kan anvendes i et hav af scenarier. Herhjemme hvor vi har en tradition for funktionelt og stilfuldt design, har man udset sig hvordan disse neodymium magneter kan bruges i den travle hverdag. Eksempelvis findes der alt ligefra magnetiske knager til køkkenet, til svævende holdere til makeup artikler. For at få det bedste resultat med integrationen af magneterne i dit hjem, kommer magneterne fra det dansk designet By Magnet med en metalplade, som kan klistres op på hvilken som helst overflade. Har du allerede en overflade som er magnetisk? Fedt for dig, for så kan du bare bruge den, og få en endnu bedre integration af magneterne i dit hjem.

Magneterne påsættes nemt en metalplade som klistres på overfladerne i dit køkken og fås i et hav af farver

Når du har opsat magneter i dit køkken, og det er tid til at tage børnene på sommerferie tur i bilen, har By Magnet også et produkt til dig! Deres magnetknager fås også til bilen. På en køretur, hvor børnene skal have slik på bagsædet, giver det mening at de selv kan smide det i en skraldespand. Ligesom magneterne i køkkenet, opklæber man blot en metalplade. Herefter påsættes magneten, og skraldeposen hænges på. Nu kan børnene selv smide deres slikpapir ud. Du man med fordel montere magneten på døren eller på et af bilsæderne, sådan den sidder centralt i bilen.

 mit eget køkken har jeg gjort integreret magneterne fra danske By Magnet ved at hænge grydelapper fra en hylde. Da jeg i sin tid monterede hylden vidste jeg godt, at jeg engang i fremtiden ville benytte mig af magneter til grydelapper, men kunne ikke finde den perfekte magnet. Efter at være blevet introduceret til By Magnet, og deres magnet knager, er jeg simpelthen blevet forelsket i deres produkter. Fordi magneterne er så stærke, holder de perfekt mine grydelapper. I køkkenet har jeg også valgt at skifte mine gamle IKEA kroge til viskestykker ud med nye magnet knager. De er ikke blot flottere, men er også mere fleksible, fordi deres form tillader at langt flere forskellige objekter kan hænges op nu. Jeg kan kun give magneterne fra By Magnet mine varmeste anbefalinger, fordi de simpelthen har gjort mit køkken mere funktionelt!